INTERIEUR

“Jouw interieur is een weerspiegeling van jou en jij bent uniek!” 


Advies bij être

De adviezen van Studio être zijn stuk voor stuk uniek aangezien het een weerspiegeling is van jouw persoonlijkheid! Om het beste uit het advies te halen werk ik via een aantal vaste stappen. 

Wil je wat anders maar weet je niet hoe? Wil jij iets nieuws maar kom je er maar niet uit, weet je niet precies wat

Of zou je het liefst alles aan willen pakken maar weet je niet waar je moet beginnen? Van kleinschalig tot de grootste interieur vraag, voor alles wat betrekking heeft op het interieur kun je bij Studio être echt! 

Aan de hand van een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en ideeën en maak ik een passend plan. Deze wensen vertaal ik naar een interieur dat bij jou past. 

Je kunt mijn advies ter inspiratie houden maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen alles uit handen te geven. Van A tot Z, ik kan alles voor je verzorgen, denk hierbij bijvoorbeeld ook aan sloop- en bouwwerkzaamheden, schilderwerk, plaatsten van de meubels en het verzorgen van de styling. Op deze manier wordt het ontwerp volledig naar wens uitgevoerd. 

De tijd die het traject in beslag neemt gaat altijd in overleg. 


“Samen vinden wij de balans tussen persoonlijkheid en functionaliteit.”


Mijn werkwijze

Eerst heb ik met jou een vrijblijvend intakegesprek. Zo kan ik jullie wensen goed inventariseren en kan ik daar een passende offerte voor opstellen. 

Pas na akkoord gaat de ontwerpfase van start. Als deze fase is afgerond komt natuurlijk het allerleukste; de plan presentatie

Hierna zou ik, mocht dat nodig zijn, ook kunnen helpen met het realiseren van de plannen! HET stappenplan

01 kennismaking

Voordat we van start gaan is het altijd mogelijk om eerst even vrijblijvend kennis te maken door middel van een telefoongesprek.


02 intake

In de intake zoom ik in op jouw wensen en bekijk ik de ruimte uitgebreid.


03 moodboards

Een moodboard is voor mij de basis van het ontwerp. Dit is een leidraad in kleuren, materialen en sfeer. In deze fase maak ik samen met jou een Pinterest moodboards, gebaseerd op jouw woonwensen, sfeer, kleur en materiaal. Het moodboard zal ik vervolgens gaan gebruiken als basis voor het ontwerp.


04 ontwerp

Het totale ontwerp werk ik in deze stap uit. Vloeren, kleuren op de muur, gordijnen, meubels, maatwerkmeubilair, verlichting en accessoires. Dit ontwerp werk ik uit in een 2D- en een 3D visualisatie. Deze presenteer ik bij je thuis. Hierna heb je de mogelijkheid om aanpassingen aan te geven, voor bijvoorbeeld items die je niet aanspreken. Ik pas dan het ontwerp nog een keer aan en presenteer het nogmaals bij je thuis.


05 uitvoering

Het bestand wat je van mij ontvangt is tot in detail uitgewerkt, het gehele traject kan je in principe zo uitvoeren. Vind je het prettiger om alles in zijn geheel door mij uit te laten voeren? Dan neem ik het hele proces tot aan de oplevering volledig uit handen.


Projecten

meer projecten


Wat maakt een persoonlijk interieur?

Een persoonlijk interieur laat je jezelf meer thuisvoelen. Het is een rustpunt, een plek waar je oplaadt en ontspant.

Een goed ontwerp heeft oog voor detail én voor praktische zaken. Alles wat zichtbaar is in een ruimte  heeft invloed op de sfeer.

Tijdens het eerste gesprek van een interieurontwerp-proces verdiep ik me in welke sferen jou aanspreken en waar je roots vandaan komen, zo wordt het een echt persoonlijk interieur.


Samenwerken naar jouw ideaalplaatje.

Jouw betrokkenheid is belangrijk in het ontwerpproces. Ik maak verschillende tussenstappen tijdens het ontwerpen van de ruimte zodat er een wisselwerking ontstaat. Op die manier lukt het mij om steeds dichterbij jouw wensen te komen.


Of je nu helemaal ontzorgd wilt worden óf slechts een gedeelte wilt uitbesteden. 

Tarieven

Ontdek onze adviespakketten

Interieuradvies aanvragen

Ben jij nieuwsgierig geworden? Zou jij graag een intakegesprek willen? Dat kan! 
Stuur een mail naar info@studio-etre.com en dan zien wij elkaar snel!

© 2022

Thema door Anders Norén